Hoe wij werken

Met ons allround team van architecten en ingenieurs in Amsterdam werken we aan herkenbare leefomgevingen. Wij geloven dat onze collectieve manier van werken er voor zorgt dat onze projecten aangenamer zijn voor een breder publiek.

Wij maken gesteund door nieuwe technologieën ontwerpkeuzes waarmee we de industrie
uitdagen en innovaties mogelijk maken. We kennen de technische mogelijkheden, spreken de taal van ontwikkelaar en voelen ons thuis op de bouwplaats. Onze realistische aanpak maakt dat we in onze eerste vijf jaar een groot aantal woongebouwen hebben mogen maken. Binnen budget en op tijd: dat is ons vakmanschap en onze kunde.

Ontwerpen om te bouwen

Wij ontwerpen om te bouwen. Daarom maken we de dingen niet moeilijker, maar vinden in architectuur de verbinding waarmee het project voorwaarts gaat. Integriteit en transparantie van het proces leiden daarbij tot het beste gebouwde resultaat. Op dit moment werken we aan 2000 woningen van verschillend type en schaalniveau door het hele land. Bouwen zit in ons hart. Hierdoor maken we waar wat we beloven: aantrekkelijke, leefbare woningen en woongebieden die hun waarde behouden en ertoe doen.

Randvoorwaarden zijn rijkdom

Met ons Programma van Wensen jagen we meer randvoorwaarden na dan de initiële opgave rijk is. Dat leidt volgens ons tot eenvoudiger te bouwen en betere gebouwen, voor de gebruiker, de buurt de opdrachtgever en de architectuur. Wanneer we alle belangen die meewegen in beweging zetten, ontstaat er iets wat iederéén wil. We gaan door tot we die ene oplossing voor honderd vragen vinden.

Seriematig gebouwd maatwerk

Seriematig gebouwd maatwerk zien wij als de oplossing voor de toekomst. Dat hebben we geleerd van de laatste bouwcrisis. In serie geproduceerde woningbouwprojecten die bestaan uit persoonlijke woningen, passend als een maatpak, behouden hun bruikbaarheid. Met onze architectuur, van villa tot woningbouwproject, willen we werkelijk iets toevoegen, in plaats van te bouwen wat op dit moment werkt. Een diversiteit aan woningtypes biedt architectonische rijkdom met een blijvende waarde.

Faciliteren tot personaliseren

Wij streven naar een hechte band tussen gebruiker en gebouw. Herkenbaarheid en identiteit leiden tot zorg en betrokkenheid. In onze ontwerpen nemen we aanleidingen op waarmee de gebruiker de woonomgeving aan veranderende wensen aan kan passen. Wij noemen dat Design for Affinity . We hebben inmiddels een generieke toolbox voor specifieke plekken ontwikkeld. Daarmee bereiken we zelfs met in massa geproduceerde woningen en binnen bestaande bouwkundige technieken de maximale kwaliteit.